Codata Explorer

Onlinedienst teneinde professionelen van
handelsvastgoed te helpen bij hun besluitvorming

Afdrukken is enkel mogelijk via de PDF generator:

Downloaden van gegevens

Het principe

Codata Explorer biedt u de mogelijkheid het merendeel van de gegevens zichtbaar op uw scherm, te downloaden.

Zo kunt u gegevens downloaden voor eigen gebruik, met inachtneming van de algemene voorwaarden van Codata Explorer en uw contract met Codata.

Met uw abonneeruimte kunt u uw abonnement beheren, een wachtwoord wijzigen, uw zoekopdrachten, uw XLS files, uw geometrieën en uw ads opslaan en herstellen.

Downloaden van gegevens

Met deze optie kunt u, door middel van gebruiksvriendelijke menu's de gegevens die u conveniëren, selecteren onder de beschikbare attributen.

Bij elke stap van het proces, wordt de gedetailleerde prijs in Codata eenheden weergegeven teneinde elk misverstand uit te sluiten. Aan het einde van het proces dient u de algemene voorwaarden te aanvaarden om te downloaden.

Het te downloaden bestand is beschikbaar gedurende 30 dagen in uw abonnee zone.

Inzamelen van e-mailadressen

Met Codata Explorer kunt u e-mailadressen inzamelen en opslaan en uw adruk samenvoegen.

Dit proces laat u toe, in enkele stappen, precies de gewenste adressen te selecteren en na aanvaarding van de algemene voorwaarden en gebruiksvoorwaarden, deze in een venster te kopiëren of vanuit ditzelfde venster een e-mail op te maken.

Inzamelen van vCards

vCard is een contactgegevens formaat, compatibel met het merendeel van de computers op de markt.

Deze optie is een variant van de inzameling van e-mailadressen die toelaat alle contactgegevens te downloaden (en niet enkel de adressen) in een vCard formaat.

Codata Files

Indien het downloaden van gegevens voor u zeer belangrijk is, stelt Codata u tevens zijn online service Codata Files voor, die toelaat volledige gegevensbestanden te kopen. U vindt alle details van dit aanbod op de website Codata Files.

Top
support